Databeskyttelse

SECURITY & FORTROLIGHEDSPOLITIK

FORTROLIGHEDSPOLITIK

1. GENERELLE INFORMATIONER OG organet

1.1. Formål og ansvarlig enhed

Vi sætter pris på din interesse i vores homepage. Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtigt for os. Nedenfor giver vi detaljerede oplysninger om håndteringen af dine data.

Den behandling af personoplysninger, såsom dit navn, adresse eller e-mail-adresse, der altid udføres i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (DS-GMO) og i overensstemmelse med de regler, der gælder for de “KP-Logistik GmbH” landespecifikke regler om databeskyttelse. Ved hjælp af denne fortrolighedspolitik er at informere dig om omfanget og formålet med de indsamlet af os, der anvendes og forarbejdes personoplysninger. Leverandør / databeskyttelseslovgivning ansvarlig enhed:

KP Logistik GmbH

Preetzer Straße 1

17153 Stavenhagen

Telefon: +49 39 954 376-0

E-mail: info@kp-logistik.de

1.2. Retsgrundlag

Retsgrundlaget for databeskyttelse kan findes i principperne europæiske databeskyttelsesregler forordning (EU DSGVO), den tyske lov om databeskyttelse (Act-ny) og Telemedia (TMG).

2. TEKNOLOGI

2.1. SSL / TLS-kryptering

Dette websted bruger til at sikre sikkerheden i databehandling og for at beskytte transmission af følsomme indhold såsom indkøbsordrer, login detaljer eller kontaktlinser anmodninger, du sender til os som en operatør, en SSL eller. TLS-kryptering. En krypteret forbindelse, du indser, at “http: //” i adresselinjen i browseren i stedet for en en “https: //” er, og hængelåsen i din browser bar.

Hvis SSL eller TLS kryptering er aktiveret, kan de data, du giver os ikke læses af tredjemand.

2.2. Adgang data

Du kan besøge vores hjemmeside uden at afsløre nogen personlige oplysninger. Hver gang en hjemmeside webserveren kun gemmer automatisk en såkaldt server logfil, såsom en med navnet på den fil, din IP-adresse, dato og tidspunkt for adgang, mængden af data overføres og den anmodende udbyder (adgang til data) og dokument hentning.

Denne dataadgang bruges udelukkende til det formål at sikre en problemfri drift af stedet og forbedring af vores tilbud. Dette er i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 sætning 1 lit. f DSGVO at opretholde vores overvejende som en del af en afvejning af interesser legitime interesser på en korrekt gengivelse af vores tilbud. Alle access data slettes senest syv dage efter afslutningen af din side besøg.

2.3. Hosting Services af en tredjepart

som en del af en behandling på vores vegne tredjemand for os at udføre tjenester for hosting og vise siden. Dette er for at beskytte vores overvejende del af en afvejning af interesser legitime interesser på en korrekt gengivelse af vores tilbud. Alle data indsamlet beskrevet i forbindelse med brugen af dette websted eller i passende former i online butikken som den følgende behandles på sine servere. Behandling på andre servere kun finder sted i den illustrerede her ramme.

Denne service sidder i et land i Den Europæiske Union eller Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

3. Dataindsamling under besøge vores hjemmeside

I blot oplysende brug af vores hjemmeside, så hvis du ikke registrere eller på anden måde give os oplysninger, som vi indsamler kun data, der sendes fra din browser til vores server (såkaldte. “Server logs”). Hvis du besøger vores hjemmeside, indsamler vi følgende data, der er teknisk nødvendigt for os at vise dig hjemmesiden:

  • Vores hjemmeside besøges
  • dato og tid på tidspunktet for adgangen
  • mængde data, der sendes i bytes
  • Kilde / henvisning hvorfra på side kom
  • browser anvendte
  • operativsystem, der
  • bruges IP-adresse (hvis relevant:. anonymt)

behandlingen foretages i overensstemmelse med artikel 6, stk 1 lit… f DSGVO baseret på vores legitime interesse i at forbedre stabiliteten og funktionaliteten af vores hjemmeside. En overdragelse eller anden brug af de data, ikke finder sted. Vi forbeholder os dog ret til at gennemgå de serverlogfiler efterfølgende bør anerkende konkrete beviser for ulovlig brug.

4. cookies, web analytics og

reklamefor at gøre besøger vores hjemmeside attraktiv og at aktivere visse funktioner til at vise elementer matchende eller markedsundersøgelser vi bruger på forskellige sider af cookies. Dette er for at beskytte vores overvejende del af en afvejning af interesser legitime interesser en optimeret version af vores tilbud i henhold til art. 6, stk. 1 sætning 1 lit. f DSGVO. Cookies er små tekstfiler, der automatisk gemt på din enhed. Nogle af de cookies, vi anvender, er slettet efter browsersessionen, så når du lukker din browser (såkaldte. Session cookies). Andre cookies forbliver på din enhed og tillade os browseren på din næste besøg til at genkende (persistent cookies). Varigheden af lagerplads kan findes i oversigten i cookien ved at ændre din browser. Du kan indstille din browser, så du er informeret om brugen af cookies og beslutter individuelt om deres accept eller generelt udelukker accept af cookies for særlige tilfælde eller. Hver browser er forskellig i den måde, han styrer cookie-indstillinger. Dette er beskrevet i menuen for enhver browser, der forklarer, hvordan du kan ændre dine indstillinger for cookies Hjælp. Disse kan findes for hver browser på følgende links:

Internet Explorer ™:http://windows.microsoft.com/de-DE/windows-vista/Block-or-allow-cookies

Safari ™:https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=de_DE

Chrome ™:http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=de&hlrm=en&answer=95647

Firefox ™https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen

Opera ™:http://help.opera.com/Windows/10.20/de/cookies.html

Når du ikke accepterer cookies, kan funktionaliteten af vores hjemmeside være begrænset.

4.1. Anvendelse af Google (Universal) Analytics webanalyse

til hjemmesiden analyse fortsætter denne hjemmeside Google ene (Universal) Analytics, en tjeneste for webanalyse leveret af Google LLC(www.google.de).Dette er for at beskytte vores overvejende del af en afvejning af interesser legitime interesser en optimeret version af vores tilbud i henhold til art. 6, stk. 1 sætning 1 lit. f DSGVO. Google (Universal) Analytics bruger metoder, der tillader analyse af din brug af hjemmesiden, såsom småkager. Oplysningerne om din brug af dette websted automatisk indsamlet normalt sendes til en Google-server i USA og gemmes der. Ved aktivering af IP-anonymisering på denne hjemmeside er afkortet denne IP-adresse, før transmissionen i medlemsstaterne i Den Europæiske Union eller andre parter i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i særlige tilfælde vil det fulde IP-adresse sendes til en Google-server i USA og forkortes der. Den anonyme IP-adresse sendes af browseren som en del af Google Analytics vil generelt ikke blive sammenlagt med andre Google-data. Efter eliminering formål og ender brugen af Google Analytics ved os de indsamlede i den forbindelse data er slettet.

Google LLC har hovedkontor i USA og er certificeret i henhold til EU-USA Privacy Shield. Et aktuelt certifikat kanher. ses  I henhold til denne aftale mellem USA og Europa-Kommissionen sidstnævnte har fundet en passende grad af databeskyttelse for certificeret under Privacy Shield selskaber.

Du kan forhindre indsamlingen af data genereret af cookie og relateret til din brug af hjemmesiden (inkl. Din IP-adresse) til Google og behandling af disse data fra Google, ved at downloade den browser-plug-in til rådighed under følgende link og installere :http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

4.2. Google DoubleClick

Denne hjemmeside bruger inden for rammerne af anvendelsen af Google Analytics (se ovenfor) også kaldet DoubleClick-cookien, som gør det muligt anerkendelse af din browser, når du besøger andre hjemmesider. Dette er for at beskytte vores overvejende del af en afvejning af interesser legitime interesser på en optimal markedsføring af vores hjemmeside i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 sætning 1 lit. f DSGVO. Oplysningerne er automatisk genereret af den cookie, om at besøge denne hjemmeside overføres til en Google-server i USA og opbevaret dér. IP-adressen reduceres derefter ved aktivering af IP-anonymisering på denne hjemmeside forud for transmission i medlemsstaterne i Den Europæiske Union eller andre parter i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i særlige tilfælde vil det fulde IP-adresse sendes til en Google-server i USA og forkortes der. Den anonyme IP-adresse sendes af browseren som en del af Google Analytics, vil ikke blive lagt sammen med andre data fra Google.

Google vil bruge disse oplysninger til at udarbejde rapporter om hjemmeside aktiviteter og give andre med hjemmesiden til at levere relaterede tjenester. Dette er for at beskytte vores overvejende del af en afvejning af interesser legitime interesser på en optimal markedsføring af vores hjemmeside. Google kan også overføre disse oplysninger til tredjemand, medmindre loven kræver det, eller hvis tredjemand sådanne oplysninger på vegne af Google. Efter eliminering formål og ender brugen af Google DoubleClick af os de indsamlede i den forbindelse data er slettet.

Google DoubleClick er en tjeneste af Google LLC.(Www.google.de).

Google LLC har hovedkontor i USA og er certificeret i henhold til EU-USA Privacy Shield. Et aktuelt certifikat kanher. ses  I henhold til denne aftale mellem USA og Europa-Kommissionen sidstnævnte har fundet en passende grad af databeskyttelse for certificeret under Privacy Shield selskaber.

Du kan bruge DoubleClick-cookien pådette deaktiverelink.Derudover kan du logge ind påDigital Advertising Alliance informere om brugen af cookies og foretage indstillinger for dette. Endelig kan du indstille din browser, så du er informeret om brugen af cookies og beslutter individuelt om deres accept eller generelt udelukker accept af cookies for særlige tilfælde eller. I den ikke-accept af cookies funktionalitet vores hjemmeside kan være begrænset.

4.3. GA Audience

Vores hjemmeside bruger GA Audience, en tjeneste fra Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 (i det følgende: GA Audience). GA Publikum anvendes blandt andet cookies, der ligesom andre mobile enheder på computeren (f.eks smartphones, tablets osv) er gemt, og som gør det muligt for en analyse af brugen af tilhørende udstyr. Dataene evalueres på tværs af enheder i nogle tilfælde. Google Audience modtager denne adgang til de erklæringer under brug af Google Adwords og Google Analytics cookies. Som en del af forbrugsdata kan være særligt IP-adressen og brugeraktivitet transmitteret til en server fra Google Inc. og gemt der. Google kan også overføre disse oplysninger til tredjemand, medmindre loven kræver det, eller hvis foregår behandling af disse data af tredjemand. Du kan forhindre, at indsamling og videresendelse af personoplysninger (esp. Din IP-adresse) og behandling af disse data ved at deaktivere henrettelsen af JavaScript i din browser eller et værktøj som ‘NoScript’ installere. Du kan også forhindre indsamlingen af data genereret af Google cookie og relateret til din brug af hjemmesiden til Google og behandling af disse data fra Google ved (på følgende link(herunder dinhttpIP-adresse.)://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de)Download  tilgængelig browser plug-in og installere den. Yderligere oplysninger om databeskyttelse i brugen af GA Audience kan tilgås på følgende link:https://support.google.com/analytics/answer/2700409?hl=en&ref_topic=2611283

4.4. Google AdWords Remarketing

Om Google Adwords vi annoncere webstedet i Googles søgeresultater og på andre hjemmesider. Disse fornyet cookie fra Google er for at besøge vores hjemmeside kaldet. Set som gør det muligt automatisk af en pseudonym cookie-og baseret på de sider, du besøger en interessebaseret annoncering. Dette er for at beskytte vores overvejende del af en afvejning af interesser legitime interesser på en optimal markedsføring af vores hjemmeside i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 sætning 1 lit. f DSGVO. Efter eliminering formål og ender brugen af Google AdWords Remarketing af os de indsamlede i den forbindelse data er slettet.

Enhver yderligere databehandling foregår kun, hvor du har givet samtykke til Google, at din web og app browserhistorik fra Google vil blive knyttet til deres Google-konto og bruger oplysninger fra din Google-konto for at tilpasse annoncer, de på nettet se. Er de logget ind i dette tilfælde under side besøge vores hjemmeside på Google, bruger Google dine data sammen med Google Analytics-data til at skabe publikum lister til cross-enhed fornyet og definere. Til dine personlige oplysninger fra Google midlertidigt forbundne Analytics-data med Google at danne målgrupper.

Google AdWords Remarketing er en tjeneste af Google LLC(www.google.de).Google LLC har hovedkontor i USA og er certificeret i henhold til EU-USA Privacy Shield. Et aktuelt certifikat kanher. ses  I henhold til denne aftale mellem USA og Europa-Kommissionen sidstnævnte har fundet en passende grad af databeskyttelse for certificeret under Privacy Shield selskaber.

Du kan bruge remarketing cookie, omdette deaktiverelink.Derudover kan du logge ind påDigital Advertising Alliance informere om brugen af cookies og foretage indstillinger for dette.

4.5. Google AdWords konverteringssporingmed

integreretvores på dette websted Google AdWords. Google AdWords er en service for internet-annoncering, der gør det muligt for annoncører at skifte både annoncer i søgemaskinens resultater af Google og Google-netværket. Google AdWords tillader en annoncør pre-definere bestemte søgeord, som en annonce i søgemaskinens resultater af Google kun vises, hvis brugeren anmoder søgemaskinen et søgeord-relevant søgeresultater. I Google-netværket de annoncer ved hjælp af en automatisk algoritme og i overensstemmelse med forudbestemte nøgleord er fordelt på emner relevante hjemmesider.

Operatør af ydelser fra Google AdWords er Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 til at 1351, USA.

Formålet med Google AdWords er anvendelsen tilgængelige online via visningen af interesse relevante reklamer på hjemmesiderne for tredjeparts virksomheder og i søgemaskinens resultater af Google-søgemaskinen og visning af tredjeparts reklamer på vores hjemmeside.

Få disse på en Google-annonce på vores hjemmeside, vil blive placeret på din it-system fra Google en såkaldt konvertering cookie. En konvertering cookie taber efter tredive dage dens gyldighed og bruges ikke til at identificere dig. Handler om konverteringen cookie medmindre cookie endnu ikke er udløbet, spores, om visse baser, såsom vognen blev kaldt af en online shop system på vores hjemmeside. Ved konverteringen cookie både vi og Google kan spore, om en bruger, der har indgået på en annonce på vores hjemmeside, en omsætning, således gennemført et køb af varer eller annulleret.

De data og oplysninger, der indsamles ved hjælp af konverteringen cookie bruges af Google til at skabe besøgsstatistik til vores hjemmeside. Dette besøg statistik til gengæld bruges af os til at bestemme det samlede antal brugere, der er blevet formidlet af AdWords-annoncer til os, så at afgøre succes eller fiasko af hver annonce og optimere vores AdWords-annoncer for fremtiden , Hverken vores virksomhed eller andre annoncører fra Google AdWords modtage oplysninger fra Google, som du kunne identificeres.

Ved konverteringen cookie til personlige oplysninger, så som besøges af internetsider, der er gemt. Hver gang du besøger vores hjemmeside, derfor, personlige data, herunder IP-adressen på den internetforbindelse, der bruges af dig, overført til Google i USA. Denne personlige data gemmes af Google i USA. Google kan dele denne indsamlet om de tekniske behandle personoplysninger yderligere omstændigheder til tredjemand.

Du kan afvise brugen af cookies via vores hjemmeside til enhver tid ved hjælp af en tilsvarende regulering af internetbrowseren brugt og dermed modsiger permanent brug af cookies. En sådan holdning af internetbrowseren anvendte ville også forhindre Google sætter en konvertering cookie på din it-system. Hertil kommer, en tidligere indstillet af Google AdWords cookie kan slettes når som helst via internettet browser eller andre programmer.

Endvidere er der modsiger mulighed for interessebaserede annoncer fra Google. Til dette skal din brugte internetbrowser fra linkethttps://www.google.de/settings/ads Opkaldog foretag de ønskede indstillinger der.

En sådan vurdering foretages navnlig i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit.f DS-GMO baseret på vores legitime interesser på visningen af personlige reklamer, markedsundersøgelser og / eller tilpasset design hans hjemmeside.

Mere information og de gældende regler i Google dåse databeskyttelsehttps://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ hentes.

4.6. Bing Universal hændelsessporing (UET)

Vi bruger den universelle hændelsessporing (UET) fra Microsoft Bing-annoncer. Denne service er leveret af Microsoft Corporation ( “Microsoft”) er tilgængelige. Dette giver os mulighed for at spore aktiviteter vores brugere, hvis vores hjemmeside tilgås via en Microsoft Bing annonce. Få brugere om sådan en skærm på vores hjemmeside vil sætte en cookie på din computer. På vores hjemmeside Bing er integreret UET dag. Dette er en kode, som nogle ikke-personlige oplysninger om brugen af hjemmesiden vil blive gemt på i forbindelse med en cookie. Disse omfatter den tid, der bruges på sitet, hvilke områder af webstedet er blevet hentet, og som viser brugerne er kommet til stedet. Oplysninger om din identitet er ikke indsamlet. De indsamlede oplysninger videregives til Server fra Microsoft i USA og generelt opbevares i højst 180 dage.

Du kan forhindre indsamlingen af data genereret af den cookie, om din brug af hjemmesiden, samt behandlingen af disse data ved at deaktivere indstillingen af cookies. Dette kan begrænse funktionaliteten af hjemmesiden magt. For mere information om de analytiske tjenesteydelser af Bing på stedet af Bing Ads(https://help.bingads.microsoft.com/#apex/3/de/53056/2).

For mere information om beskyttelse af personlige oplysninger hos Microsoft og Bing, se politik Microsoft  privatlivets(https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement)fred.

5plug-ins og andre SERVICES

5.1. Google Tag manager

Denne hjemmeside bruger Google Tag Manager en cookie-mindre domæne, som ikke indsamler personoplysninger.

Dette værktøj “site tags” (dvs. søgeord, der er integreret i HTML-elementer) kan implementeres og administreres over en overflade. Ved at bruge Google Tag Manager kan vi forstå automatiseret, hvilken knap, link eller billede, som du har personlig aktivt klikket, og kan derefter holde styr på indholdet af vores hjemmeside er særligt interessante for dig.

Værktøjet giver også mulighed for frigivelsen af andre mærker, som igen indsamle data under visse omstændigheder. Google Tag Manager har ikke adgang til disse data. Hvis du har foretaget til domæne eller cookie-niveau deaktivering, er dette dog for alle sporingstags der er implementeret med Google Tag Manager.

Brugen af Google Tag Manager er gjort af hensyn til en behagelig og nem brug af vores hjemmeside. Dette repræsenterer en legitim interesse i henhold til art. 6, stk. 1 lit. f DS-GMO.

5.2. Google webfonts

Vores site bruger som leveres af Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 for ensartet udseende af skrifttyper såkaldte Web Fonts. Når en side din browser de nødvendige webskrifttyper belastninger i deres browser cache til at vise tekst og skrifttyper korrekt.

Browseren forbindelse, som du bruger til Googles servere skal acceptere til dette formål. På denne måde, tjente Google viden, der gennem din IP-adresse, blev vores hjemmeside kaldet. Brugen af Google Web Fonts gjort af hensyn til en ensartet og tiltalende præsentation af vores hjemmeside. Dette repræsenterer en legitim interesse i henhold til art. 6, stk. 1 lit. f repræsenterer DS GMO’er.

Google LLC, der er baseret i USA er certificeret til os for Databeskyttelse konvention “Privacy Shield”, som sikrer overholdelse af eksisterende beskyttelse EU-data.

For mere information om Google Web Fonts, sehttps://developers.google.com/fonts/faq og i privatlivets fred politik Google:https://www.google.com/policies/privacy/

5.3. Youtube Video plugins

på dette website indholdet af tredjeparter er involveret. Dette indhold er leveret af Google LLC er tilgængelig ( “Provider”).

Youtube drives af Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ( “Google”).

For videoer fra Youtube, som er inkluderet på vores hjemmeside, er den forbedrede indstilling privatliv aktiveret. Det betyder, at ingen oplysninger indsamles fra besøgende på Youtube og opbevares, medmindre de afspille videoen fra. Integrationen af videoen er beregnet til at beskytte vores overvejende del af en afvejning af interesser legitime interesser på en optimal markedsføring vores tjenester i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 sætning 1 lit. f DSGVO.

Formålet med og omfanget af dataindsamling og yderligere behandling og anvendelse af data fra de udbydere samt dine rettigheder og muligheder for at beskytte dine personlige oplysninger, se venligst privatliv politikker af Google https://policies.google.com/privacy?hl=de.

5.4. Facebook pixel (brugerdefineret publikum)

Denne hjemmeside bruger “Facebook Pixel” Facebook Inc., en Hacker Way, Menlo Park, Californien 94025, USA ( “Facebook”). I tilfælde af at udstede et eksplicit samtykke dermed brugernes adfærd kan spores, efter at de har set en Facebook-annonce eller klikket på. Denne procedure anvendes til at vurdere effektiviteten af Facebook-annoncer for statistiske og markedsundersøgelser og kan hjælpe med at optimere den fremtidige reklamer. De indsamlede data er anonym for os, så giv os nogen konklusioner om identiteten af brugere. Men data fra Facebook lagres og behandles, så en forbindelse til den pågældende brugerprofil er mulig, og Facebookbrugeoplysningerne i reklameøjemed, i henhold til Facebook dataforbrug politik(https://www.facebook.com/about/privacy/).kan Du kan Facebook og dets partnere muliggør skift af reklamer i og uden for Facebook. Det kan også gemmes til disse formål en cookie på din computer. Disse behandlinger udføres 6 para udelukkende ved tildeling af udtrykkeligt samtykke efter art .. 1 lit. en DS-GMO. En samtykke til brug af Facebook-pixel kan kun forklares med brugere, der er ældre end 13 år. Hvis du er yngre, beder vi dig, dine forældre eller værge til at bede om tilladelse. Facebook Inc., baseret i USA er certificeret til os for Databeskyttelse konvention “Privacy Shield”, som sikrer overholdelse af eksisterende beskyttelse EU-data. For at deaktivere brugen af cookies på din it-system, kan du indstille din internetbrowser, så i fremtiden ikke flere cookies kan placeres på dit it-system eller allerede gemte cookies slettes. Men at slukke alle cookies kan betyde, at nogle funktioner på hjemmesiden ikke længere kan udføres. Du kan deaktivere brugen af cookies fra tredjemand som Facebook på følgende hjemmeside for Digital Advertising Alliance: https://www.aboutads.info/choices/.

5.5. Google Maps

kørselsvejledning til den placering, vi vil sætte “Google Maps” Google firmaet LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA, kaldet “Google” en. Google er certificeret i henhold til “mellem EU og USA om beskyttelse af personlige Shield” og garanterer dermed overholdelse af EU databeskyttelse i behandlingen af data i USA.https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

når du kalder komponent “Google Maps” er indstillet af Google cookies, når du ser siden og de tilhørende funktioner på komponenten “Google Maps “er integreret til at behandle brugerindstillinger og data. Det er muligt, at denne eksterne Google-server bruges i USA.  

Det juridiske grundlag for anvendelse af komponenten her er art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO. Vores optjent interesse er at optimere funktionaliteten af hjemmesiden. Ved at sammenkæde Google kan fortælle hvilken hjemmeside en anmodning sendes og til hvilken IP-adresse den repræsentation af retninger vil blive sendt.  

Hvis du ikke er enig i denne behandling, er det muligt at forhindre brugen af cookies ved at ændre indstillingerne i browseren. For detaljer, ovenfor under “Cookies”.

Brugen af “Google Maps” og på “Google Maps” indhentede oplysninger er i overensstemmelse med Googles servicevilkår og de yderligere vilkår og betingelser for GoogleMaps.Yderligere oplysninger, især om mulighederne for at stoppe brugen af data, Google tilbyder følgende links:

https://policies.google.com/privacy https://adssettings.google.com/authenticated.

5.6 KOMMENTAR FEATURE

Som en del af kommentaren funktionen på dette site er gemt med din kommentar og oplysninger på tidspunktet for kommentaren og dit valgte kommentatorer navn og offentliggjort på sitet. Desuden er din IP-adresse logget og gemt. Denne lagring af IP-adressen af sikkerhedsmæssige årsager og i tilfælde af, at den person krænker tredjemands rettigheder ved en leveret kommentar eller udstationering ulovligt indhold. Din e-mail-adresse, vi har brug for at komme i kontakt med dig i tilfælde en tredjepart skal klage over din publiceret indhold er ulovligt. Retsgrundlag for lagring af dine data er den art. 6, stk. 1, litra b og f DSGVO. Vi forbeholder os retten til at slette kommentarer, hvis de er blevet bestridt af tredjeparter som ulovlig.

 

6. Kontaktoplysninger og dine rettigheder

som offer Du har følgende rettigheder:

  • i henhold til artikel 15 DSGVO i den udpegede der mulighed for at anmode om oplysninger om din personlige data, vi behandler det rigtige ;.
  • at kræve i henhold til artikel 16 DSGVO ret til øjeblikkeligt at afhjælpe enhver komplet dine personlige data, vi gemt.
  • i henhold til artikel 17 DSGVO ret til at slette dine gemte persondata til at anmode om, medmindre yderligere behandlinginformation.;
    • for at udøve deres ret til ytrings- og
    • for at overholde en retlig forpligtelse;
    • af hensyn til den offentlige interesse eller
    • er nødvendigtfor etablering, motion eller forsvare retskrav;
  • i henhold til artikel 18 DSGVO ret til at kræve begrænsning af behandlingen af dine personlige dataså vidt angårdig.;
    • fornøjagtigheden af dataene bestrides af
    • behandlingen er ulovligt, men du nægter at uddø;
    • vi ikke længere har brug for de data, men du har brug for dette for etablering, motion eller forsvare retskrav
    • ellerartikel 21 har indsat DSGVO objekt til bearbejdning.
  • i henhold til artikel 20 DSGVO ret til dine personlige oplysninger, som du har givet os mulighed for at komme på en struktureret, konsekvent og maskinlæsbart format, eller til at kræve overførsel til en anden afgift.;
  • i henhold til art. 77 DSGVO at klage til en tilsynsmyndighed højre. Generelt kan du kontakte vejlederen på din sædvanlige bopæl eller arbejdsplads eller vores hovedkontor for dette.

For spørgsmål vedrørende indsamling, behandling eller brug af dine personlige data, information, korrektion, blokering eller sletning af data samt tilbagekaldelse af ethvert givet samtykke eller indsigelse mod en bestemt brug af data, bedes du kontakte vores databeskyttelsesansvarlig:

Databeskyttelsesansvarlig: Hr. Daniel Tergan

Leipziger Straße 3

14641 Wustermark

Telefon: +49 3323 4209-112

Emalje: datenschutz@kp-logistik.de

7. TIDSFRISTER FOR OPBEVARING

Personoplysninger,er længden af opbevaring af personlige data, opgøres på grundlag af den lovbestemte opbevaringsperiode (f.eks, handels- og fastholdelse skat perioder). Efter fristen, er de relevante data rutinemæssigt slettes, hvis de ikke længere at opfylde kontrakten eller kontraktforhandlinger nødvendigt og / eller fortsætter fra vores side ingen legitim interesse i den videre opbevaring.

HØJRESKAL objekt

HVIS VIi et hensyn, dine personlige data på grund af vores overordnede interesse i gang, har du ret til på ethvert TERM med begrundelse i ud af deres situation VIST over behandlingen KONFLIKT MED virkning for fremtiden appel.

MAKE brugsretten, Vi stopper BEHANDLING AF DATA DATA. En afsluttende FORTSAT MEN RESERVERET NÅR VI obligatoriske beskyttelse værdige formål til forarbejdning, kan bevise deres interesser, grundlæggende rettigheder og friheder vejning eller hvis behandlingen af fuldbyrdelsen, motion eller forsvare retskrav TJENER.

Er dine personoplysninger behandlet af USA til Direct Mail BETJENES HAR RET, TIL ENHVER TID mod oppositionstilhængere BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER EMNE FÆRDIG TIL BRUG FOR sådan reklame appel. DU KAN MODSTAND ovenfor beskrevne TRÆNING.

MAKE brugsretten, Vi stopper BEHANDLING AF DATA DATA DIREKTE reklameøjemed.

Dato: 24/05/2018